Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Restaurangen har öppet onsd - sönd. Byggtrafik på huvudvägen vardagar, välj väg ovanför Spegeldammen och vidare upp i trädgården. Denna sträcka är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad. Växthusen är stängda. Aktuell info ang. Covid19

Barnens botaniska

barn

Upptäck växternas fascinerande värld tillsammans med barnen. Botaniska vill väcka nyfikenhet och sprida kunskap om växtvärlden och den biologiska mångfalden, framförallt till barn och unga. Här är ett par förslag på vad du som vuxen kan hitta på i Botaniska tillsammans med barnen. Tänk på att det inte är tillåtet att klättra i Botaniskas träd och att Klippträdgården inte passar för lek.

broschyr

Barnens upptäcktsfärd

Ta en promenad i trädgården med vår broschyr Barnens upptäcktsfärd. Hitta intressanta platser, växter och djur för hela familjen.

fjärilsbingo-bricka

Lekar och spel

Hitta lekar och spel att skriva ut på egen hand. Ge er ut i naturen på vinterfågelspaning med var sin bingobricka eller spela memory med blomsterfrön.

morötter

Skolträdgården

En skolträdgård är en kraftfull lärandemiljö. Eleverna får möjlighet att engagera sig i odling och lära sig ansvar.


Senast uppdaterad: 2018-06-20 13:13