Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hundförbud råder i trädgården denna tid på året. På grund av ökad smittspridning är Botaniskas växthus stängda tills vidare. Restaurangen har öppet tisd-sönd. Tung trafik på huvudvägen vardagar, välj helst annan väg. 

Program

hanami

Botaniska har ett årligt program med guidade visningar av trädgården, utställningar och evenemang. Pandemin pågår fortfarande tyvärr och som många andra får vi tills vidare ställa in alla våra evenemang på grund av de regler som gäller runt coronaviruset. Trädgården håller tills vidare öppet som vanligt men växthusen är stängda

Vi ber alla att hjälpa oss att kunna fortsätta att ha öppet genom att hålla avstånd på huvudvägen, i butik, växthus och restaurang. Tvätta händerna och nys och hosta i armvecket.

Som någon sa, ingen kan göra allt men alla kan gör något!

Entréavgiften till trädgården är 20 kr. Det går också bra att swisha till 123 137 13 68.

Vi lägger ut extra mycket bilder och filmer nu, och ibland sänder vi live,  på Facebook, Instagram och YouTube

 

Program

  • winbergska paviljongen

    I dagsläget genomförs inga aktiviteter i Botaniska. Växthusen är stängda men trädgården och besökscentrumet håller öppet som vanligt. I trädgården finns gott om platser att samlas på för umgänge utomhus.

  • jag vandrar under träden utställning

    En utställning med smyckekonst och konstfotografi av Hnoss initiativ, inspirerad av Göteborgs botaniska trädgård. Floras rike 10 apr - 9 maj


Senast uppdaterad: 2021-03-08 10:29