Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Donation av bänk med plakett

bänk omgiven av blomsterprakt

Stort tack för att du har valt att donera en bänk till Botaniska. Efter att du fyllt i formuläret kommer vi att kontakta dig. Platsen för bänken väljs ut tillsammans med donator där Botaniska försöker tillmötesgå ditt önskemål så långt som möjligt.

Anvisningar

Kostnaden för att iordningsställa en plats och placera ut en bänk med plakett är 50 000 kr. Beloppet betalas in till Botaniska bg 5519-4997, med märkning ”bänkdonation”. Donationen ska täcka:

  • iordningsställande av en plats för bänken
  • inköp av en bänk av hög kvalitet (standard är Byarum Lessebo)
  • skötsel och underhåll av bänk och plats i minst 10 år
  • metallplakett med överenskommen text där Botaniska garanterar att plaketten skall finnas kvar på en bänk i minst 10 år.
  • Botaniska förbehåller sig rätten att ändra i förslaget till text på plaketten i dialog med donatorn samt att flytta bänken om detta krävs av olika skäl.

Platsen för bänken väljs ut tillsammans med donator där Botaniska försöker tillmötesgå ditt önskemål så långt som möjligt. Ett gåvobrev underskrivet av Botaniskas prefekt sänds till donatorn.

Vänligen fyll i formuläret


Senast uppdaterad: 2022-11-17 07:51