Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Med sinnena ute i naturen

uppdragskort, blomma och pappersaskar på träbord

Ryggsäcken innehåller en inspirationshandbok samt material som ska stimulera att ta in naturen med alla sinnen. Ni kan välja mellan ett sjuttiotal olika övningar, uppdrag och lekar som ska bidra till att aktivera, träna och utmana elevernas sinnen på ett lekfullt och lustfyllt sätt.

Ryggsäcken och inspirationshandboken är framtagna i ett samarbetsprojekt mellan Park- och naturförvaltningen i Göteborgs Stad, Botaniska trädgården och LONA (Lokala Naturvårdssatsningen). 

Låna Sinnenas ryggsäck

Ni kan låna ryggsäcken i 14 dagar för att bekanta er med innehållet och använda materialet antingen på plats i Botaniska eller i er egen närmiljö.

Maila Helen Ekvall för att boka

Ni som inte har tillgång till ryggsäcken kan göra en ryggsäck/väska själva. Här nedan får ni tips om vad den kan innehålla. Ni kan ladda ner materiallistan, inspirationshandboken, olika kopieringsunderlag och en handledning hur ni kan vika en ask.

Är ni intresserade av en inspirations- och fortbildningsdag kring materialet hör av er till Helen Ekvall.


Senast uppdaterad: 2019-11-14 10:13