Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Butiken är stängd 11 oktober. Tung trafik på huvudvägen pga byggarbeten vardagar 07 - 16, vägen vid gula huset svårframkomlig 27 sept 11-15.30. Välj vägen ovanför Spegeldammen mot Örtagården. Denna sträcka är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad. Växthusen är stängda. Aktuell info ang. Covid19

Botaniskas urval

Nu kan du hitta Botaniskas egna märkning för att du som konsument ska få lättare att välja.

Märkning - botaniskas urval

I Botaniskas butik arbetar vi ständigt med att utöka utbudet av miljömärkta varor. Många av våra varor har certifierade märkningar som KRAV, EU-KRAV, Svanen, GOTS, Fairtrade m fl, men vi har också en hel del varor som till exempel är ekologiska, närproducerade och svenskproducerade. De här varorna saknar certifiering, men vi har valt dem med omsorg och med tanke på att de skall vara bra för miljön och människan. För att det skall bli tydligt för Dig som besökare vilka produkterna är, har vi märkt alla våra miljövänliga produkter med Botaniskas urval.

Fråga gärna personalen om Du har frågor om produkterna


Senast uppdaterad: 2018-12-13 11:29