Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Restaurangen har öppet onsd - sönd. Byggtrafik på huvudvägen vardagar, välj väg ovanför Spegeldammen och vidare upp i trädgården. Denna sträcka är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad. Växthusen är stängda. Aktuell info ang. Covid19

Aktuellt just nu

avstängning väg

Botaniska bygger nya växthus och nya kulturträdgårdar 2021-2026. Här kan du se hur det kan påverka ditt besök. Det handlar i första hand om tillgängligheten på huvudvägens nedre del som ibland kan vara begränsad. När du väl passerat gula huset och köksträdgården är trädgården lika fin som vanligt. Bäst är att välja vägen ovanför Spegeldammen mot Örtagården. Denna väg är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad och vinterunderhålls ej.

Öppna kartan som pdf

Med start november 2021 och slut april 2022 kommer huvudvägen från Amerikadammen och vidare upp genom Klippträdgården att succesivt grävas upp för ett större arbete med att leda bort det dagvatten som bland annat hotar träden i Rhododendrondalen.

Följ skyltningen och välj alternativ väg.

 

 


Senast uppdaterad: 2021-11-12 18:20