Med hjärtat fullt av kärlek

alla hjärtans dag

14 februari i växthusen kl 18 – 20

Kärlek kommer i många former. Denna vecka går i kärlekens tecken i Göteborg och på Alla hjärtans dag kan du värma ditt hjärta i Botaniskas växthus med den eller de du älskar, kanske träffar du någon ny vän denna kväll. Musik, mat och tipspromenad om blommor & bin.

 En del av Kärleksveckan i Göteborg #allahjärtangbg

 

Öppet hus, inga bokningar, inga biljetter. 
Begränsat antal platser, först till kvarn.

Kärleksfull mat köper man från food trucken Soppa & Sånt.

Levande musik med trion Lilting Tunes, bestående av Teresa Indebetou, Tobias Sundgren och Maria Sjöstedt. De spelar låtar ur Monica Zetterlunds repetoar med fokus på kärlek. Under kvällen gästas vi även av Annika Blennerhed som gjorde det bejublade albumet Light of Love där hon tonsatt dikter av den amerikanske poeten Dorothy Parker. Annika kommer spela nyproducerade låtar men kanske även någon slagdänga ifrån förr dyker upp i kvällens repetoar.

Mer om artisterna 

Teresa Indebetou (f 1972) är en mångsidig pianist och kompositör, utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg. Hon driver jazztrion Teresa Indebetou Band, som turnerar regelbundet. Vid sidan av detta frilansar hon som både pianist och ackompanjatör i många olika sammanhang.

Tobias Sundgren är programmeraren som ägnar fritiden sedan 26 år tillbaka åt att spela kontrabas i olika orkestrar. Förutom Lilting Tunes spelar Tobias sedan länge i Mölnlycke Big Band samt i olika Party Coverband.

Den sjungande trädgårdsmästaren, Maria Sjöstedt är en jazzsångerska som vurmar för cooljazzen. Hon sjunger gärna på svenska, men även swing samt amerikansk WestCoast Schooljazz . Maria sjunger i två jazzband, Marigold jazz och Lilting Tunes.

Annika Blennerhed är musiklärare till vardags och har en lång musikkarriär bakom sig. Hennes sång har jämförts med både Sade och Rebecka Törnqvist och hennes musik har en svärta och kärleksfullt innerligt djup. 

Per Johansson är pianist, verksam i Göteborg som musiker, kompositör, arrangör och lärare på Högskolan för scen och musik. Per är Annika Irenes vän och följeslagare i musiken sedan många år. Tillsammans tar de fram det bästa hos varann.


Senast uppdaterad: 2019-02-18 08:06